Coaching, mindfulness, workshops of retraites voor je organisatie

Coaching, mindfulness, workshops of retraites voor je organisatie

Burn-out, conflicten, werkdruk…

Burn-out is steeds meer een van de belangrijkste redenen dat mensen uitvallen op hun werk. Veel mensen die ik coach en train hebben hiermee te maken. Energie- en aandachtsmanagement worden steeds belangrijker. Een ander deel van mijn klanten heeft te maken met een bore-out. Ze missen de uitdaging, de afwisseling, autonomie of zingeving om echt te kunnen floreren.

Persoonlijk leiderschap

Daarnaast is functioneren in organisaties een kunst op zich. Vaak komen we onszelf en de ander daar extra tegen. Mindfulness en zelfcompassie geven zelfkennis en helpen om te gaan met patronen van onszelf en anderen.
Veel van mijn deelnemers merken dat ze na terugkeer op hun werk, dingen anders doen en ervaren. Ze ontdekken dat mindfulness echt toepassen persoonlijk leiderschap in actie is.Waar nodig train ik mensen ook in geweldloze of verbindende communicatie.

Aandacht trainen maakt alle verschil

We werken vanuit praktische toepassing van mindfulness. Een vaardigheid die te leren is én een manier van zijn. Zo leren mensen met aandacht pauzeren, als is het maar een seconde. Ook in stressvolle momenten. Het kan het verschil maken tussen reactief zijn en bewust en aanwezig om te gaan met wat de realiteit in dit moment vraagt.

Behalve alleen naar een bestaande training komen, kun je ook met een team meedoen of we kunnen een maatwerktraining in-company aanbieden.

Je krijgt in de trainingen of retraites veel kennis en vaardigheden aangereikt om meer present te zijn, beter met stress om te gaan, effectiever te werken en te communiceren.

Zoek je voor jezelf of je medewerkers:

  • Verdere ontwikkeling in (persoonlijk) leiderschap
  • Stressreductie
  • Burn-outpreventie
  • Betere samenwerking
  • Communicatie
  • Omgaan met veranderingen of verschillen in de organisatie?
  • Manieren om talenten verder leren benutten?
  • Meer aandacht en compassie in je organisatie?

Neem dan vrijblijvend contact op.

Samen onderzoeken we wat er voor jou, je team of organisatie mogelijk is, zoals bijvoorbeeld een training of retraite in Nederland of Spanje op maat, of een ééndaagse of meerdaagse training in Nederland.
Blended learning is ook mogelijk, waarbij een aantal dagdelen training en scholing aangevuld worden met leren via een online omgeving.

Samen met samenwerkingspartners zoals organisatieadviseurs kan ik hierin maatwerk leveren.

Benieuwd hoe ik jou of je organisatie kan helpen?

Neem vrijblijvend contact op!

Tussen stimulus en respons is een klein beetje ruimte, en in die ruimte kun je leren, groeien en helen.

Viktor Frankl.

17 jaar ervaring

Niet zweverig, maar praktisch

Trainde meer dan 2000 mensen

Ook speciale trainingen voor artsen en leiders

Werkt samen met artsen