Zakelijk

Compassion in Business helpt mensen te trainen in bewustzijn en compassie, we helpen je om mindful in het leven te staan.

Tussen stimulus en respons is een klein beetje ruimte, en in die ruimte kun je leren, groei-en en helen.’

– Viktor Frankl.

De kranten staan vol met verhalen over burn-out. Veel mensen die ik coach en train hebben hiermee te maken. Energie- en aandachtsmanagement worden steeds belangrijker, net als de ontwikkeling van zelfzorg. Een ander deel van mijn klanten heeft te maken met een bore-out. Andere klanten missen de uitdaging, de afwisseling, autonomie of zingeving om echt te kun-nen floreren.
Daarnaast is functioneren in organisaties een kunst op zich. Vaak komen we onszelf en de ander daar extra tegen.
Zoek je voor je jezelf of voor je medewerkers verdere ontwikkeling in (persoonlijk) leider-schap, samenwerken, communicatie of in het omgaan met veranderingen in de organisaties?
Wil je talenten verder leren benutten? Wil je de kracht van aandacht en compassie leren toe-passen in je werk, organisatie of maatschap?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Samen onderzoeken we wat er voor jou, je team of organisatie mogelijk is.
Samen met samenwerkingspartners zoals organisatieadviseurs kan ik hierin maatwerk leve-ren. De basis is de ontwikkeling van aandacht, verbinding en (zelf)compassie. We werken vanuit praktische toepassing van mindfulness en verbindende of geweldloze communicatie. Zo leren we mensen met aandacht pauzeren, als is het maar een seconde, om zo niet reactief en automatisch, maar bewust en aanwezig te leren omgaan met wat de realiteit in dit moment echt van ze vraagt. Zo kan iedereen het beste van zichzelf geven.

Meer weten?

Waarom Compassion in Business

  • Expert met 15 jaar ervaring
  • Sinds 1994 bezig met mindfulness
  • Expert in het werken met artsen en drukbezette mensen
  • Een van de eerste mindfulnesstrainers in Nederland
  • Praktisch niet zweverig
  • Compassie is de basis
  • Gedegen opgeleid, blijft bijscholen
  • Je ontwikkeld veerkracht dankzij Compassion in Business

Diensten

Bij Compassion in Business bieden we verschillende retraites en workshops aan en geven daarnaast online coaching-sessies.

ontvang gratis het e-book Gezond succesvol

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book Gezond succesvol!

Ik ontvang verder zo nu en dan informatie over aandachtig, compassievol en gezond werken en leven. Ik kan me altijd weer afmelden voor deze mails. Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens volgens het privacystatement.

Samenwerking met collega’s

Bij Compassion in Business werk ik samen met drie huisartsen: Margreet Teelken, Vivian van Vliet en Ans Tiessen. Je leest meer over hun visie onder de programmainformatie van ‘Gezonde dokter’. Alle huisartsen hebben al meer dan tien jaar ervaring in midfulness en compassie. We hebben onze krachten gebundeld zodat we vanuit het beste wat we allemaal te bieden hebben, optimale trainingen kunnen verzorgen.

Ellie van der Est

Met plezier werk ik samen met Ellie van der Est. In 2008 ontwikkelden we een programma over Aandachtig Communiceren en later Walk Your Talk voor een bureau voor intermanagement van de overheid. Ellie heeft veel ervaring in duurzame veranderingsprocessen, zowel op gebied van organisatiestructuur als het verbinden van mensen. We geven samen invulling aan het programma Compassievol leiderschap bij verandering. In dit programma leggen we de focus op  bewustzijnsontwikkeling en inzetten van compassie bij leiders die te maken hebbende veranderingen in organisaties.

Benieuwd hoe ik jou of je organisatie kan helpen?

Neem vrijblijvend contact op!

Menu