Retraites / bijscholingen

Compassion in Business organiseert vanaf 2014 het hele jaar door bijscholingen en retraites in binnen- en buitenland voor drukbezette professionals.  Jouw ontwikkeling als professional en mens is in deze trainingen ingebed in rust en stilte en écht even tijd en aandacht voor jezelf. Inclusief gerichte coaching op voor jou belangrijke (werk)thema’s. De komende tijd zijn de retraites en scholingen in Nederland.

Nederland/Twente

Compassieretraite

Tijd voor jezelf nodig?

Misschien loop je al een tijd voor alles en iedereen te zorgen en schiet tijd voor jezelf erbij in? Of heb je te maken met veel veranderingen in je leven? Of je geeft jezelf kritiek die je zelfs van je beste vrienden niet zou pikken?
Deze retraite is voor mensen die tot zich zelf willen komen en met mildheid naar zichzelf en anderen willen kijken, om gemakkelijker met de ups en downs van het leven om te gaan.

8 tot en met 10 augustus, Samaya Werkhoven.

Nederland

Individuele retraites

100% aandacht voor wat jij nodig hebt

Je draait al te lang in kringetjes rond. Je weet dat je die molen even moet stilzetten, en dat je tijd moet nemen om weer tot jezelf te komen. Tegelijkertijd wil je niet alleen maar in je eigen hoofd zitten, je wilt ook hulp om tot de kern te komen, en helderheid om knopen door te hakken over nieuwe stappen in je leven. In mijn individuele retraite- en coachingweek in de natuur krijg je alles wat je daarvoor nodig hebt.

Data in overleg.

Nederland

Communicatieretraite

Effectief communiceren voor professionals

Mindful zijn lukt je best… tenminste, op je eigen kussentje. Maar als je die ene collega of client tegenkomt, hoor je jezelf toch weer dingen zeggen die je niet wilt zeggen, of sta je met je mond vol tanden. Gelukkig kan het anders: je kunt met respect voor jezelf én de ander in gesprek blijven, ook op moeilijke momenten. In deze retraite leer je hoe.

Data vanaf augustus 2024

Nederland

Compassieretraite voor artsen

Zelfcompassie als basis voor compassie

Ervaar jij als arts ook steeds meer stress of zelfs burn-outverschijnselen door toegenomen regeldruk, uitbreiding van je takenpakket en patiënten met complexe zorgvragen? Zelfcompassie beschermt je tegen stress en laat je ontdekken waar je ruimte kunt vinden voor meer zelfzorg. Je leert realistische grenzen te stellen, met andere ogen te kijken naar wat je patiënten nodig hebben, en hoe je ze daarbij kunt helpen.

Data: najaar 2023, data binnenkort bekend

Overleggen of één van de retraites geschikt voor je is? Welkom!

Je kunt op drie manieren contact zoeken:

  1. Plan je belafspraak in via mijn online agenda.
  2. Bel direct: 06 50 51 15 78 (laat een voicemail achter als ik niet beschikbaar ben).
  3. Of vul hieronder je gegevens in en ik mail je om een belafspraak te maken.