Retraites / bijscholingen

Compassion in Business organiseerde tussen 2014 en 2022 het hele jaar door bijscholingen en retraites in binnen- en buitenland voor drukbezette professionals.  Jouw ontwikkeling als professional en mens is in deze trainingen ingebed in rust, stilte, mindfulness en écht even tijd en aandacht voor jezelf. Inclusief gerichte coaching op voor jou belangrijke (werk)thema’s. Tussen mei 2022 en juli 2024 organiseer ik alleen individuele retraites en nog 1 compassieretraite  voor artsen november 2022.

Nederland

Compassieretraite voor artsen

Zelfcompassie als basis voor compassie

Ervaar jij als arts ook steeds meer stress of zelfs burn-outverschijnselen door corona, toegenomen regeldruk, uitbreiding van je takenpakket en patiënten met complexe zorgvragen? Zelfcompassie beschermt je tegen stress en laat je ontdekken waar je ruimte kunt vinden voor meer zelfzorg. Je leert realistische grenzen te stellen, met andere ogen te kijken naar wat je patiënten nodig hebben, en hoe je ze daarbij kunt helpen.

Data: 12 – 14 november 2022

Nederland & Spanje

Individuele retraites

100% aandacht voor wat jij nodig hebt

Je draait al te lang in kringetjes rond. Je weet dat je die molen even moet stilzetten, en dat je tijd moet nemen om weer tot jezelf te komen. Tegelijkertijd wil je niet alleen maar in je eigen hoofd zitten, je wilt ook hulp om tot de kern te komen, en helderheid om knopen door te hakken over nieuwe stappen in je leven. In mijn individuele retraite- en coachingweek in de natuur krijg je alles wat je daarvoor nodig hebt.

Data in overleg.

Spanje

Mindful communiceren artsen

In verbinding blijven op moeilijke momenten

Je hebt al enige mindfulnesservaring. Maar op stressvolle momenten met patiënten of collega’s heb je een kort lontje – of je blokkeert juist. En sommige ‘lastige’ patiënten werk je eigenlijk het liefst zo snel mogelijk de spreekkamer uit. In de retraite ‘Mindful communiceren voor artsen’ ontdek je samen met collega’s hoe je ook in die lastige situaties rustig, begripvol en met helderheid het gesprek aangaat.

Data 2024: worden begin 2024 gepland

Nederland

Compassieretraite

Ben je zelf je grootste criticus?

Je geeft jezelf kritiek die je zelfs van je beste vrienden niet zou pikken… herken je dat? Deze retraite is voor mensen die het zichzelf – en soms anderen – te moeilijk maken. Je ontdekt hoe je met mildheid naar jezelf en anderen kunt kijken, en evenwichtig en daadkrachtig met de ups en downs van het leven kunt omgaan.

Vanaf 2024

Nederland

Communicatieretraite

Effectief communiceren voor professionals

Mindful zijn lukt je best… tenminste, op je eigen kussentje. Maar als je die ene collega of client tegenkomt, hoor je jezelf toch weer dingen zeggen die je niet wilt zeggen, of sta je met je mond vol tanden. Gelukkig kan het anders: je kunt met respect voor jezelf én de ander in gesprek blijven, ook op moeilijke momenten. In deze retraite leer je hoe.

Data vanaf augustus 2024

Spanje

Mindfulnessretraite

Persoonlijk leiderschap echt toepassen

Hoe wil jij werken en leven? Wat is echt belangrijk voor jou? In deze mindfulnessretraite op een schitterende plek in Andalusië geef je alle aandacht aan jezelf om te ontdekken wat écht belangrijk voor je is. Je traint je mentale spierballen zodat je de kracht en focus hebt om persoonlijk leiderschap ook echt in je leven en werk te implementeren. Inclusief persoonlijke coaching.

Data 2024 worden nog bekend gemaakt.

Overleggen of één van de retraites geschikt voor je is? Welkom!

Je kunt op drie manieren contact zoeken:

  1. Plan je belafspraak in via mijn online agenda.
  2. Bel direct: 06 50 51 15 78 (laat een voicemail achter als ik niet beschikbaar ben).
  3. Of vul hieronder je gegevens in en ik mail je om een belafspraak te maken.