moe en overbelast?

Leer door middel van mindfulness en coaching om in zes dagen de regie over je leven terug te nemen.

waarom meedoen aan een online mindfulnessretraite?

 

Mindfulness leidt tot wetenschappelijk bewezen resultaat als minder stress en een positievere mindset.

Mindfulness verbetert je immuunsysteem wat ervoor zorgt dat je minder snel ziek wordt.

We oefenen online, vanuit het comfort van je eigen woning.

Tijdens je retraite ontvang je minimaal 6 individuele coachingsgesprekken met Sietske de Haan: betrokken coach met meer dan 15 jaar ervaring.

 Regelmatig vergoeding via werkgever.

Je kunt je vrijblijvend opgeven voor een gesprek en zit nergens gelijk aan vast.

Wat zie je als je
kijkt met je hart?

Wat zeggen deelnemers?

“In feite heb ik nog nooit aan een cursus meegedaan, waaruit ik zoveel motivatie, passie, kracht en liefde voor mezelf heb mogen putten. Sietske, jouw liefdevolle aandacht, jouw competentie, jouw passie, jouw respect en humor,…je hebt ons enorm veel laten leren en meegegeven.”

Sabine Otten

Hoogleraar RUG

“Sietske begeleidt vanuit grote kennis, ervaring, betrokkenheid en bovenal: liefde.”

Ton van Huffelen

Acupuncturist en qigongleraar

“Sietske, je kunt erg goed luisteren en inleven. Ik heb erg veel aan de coachingsgesprekken gehad. Mijn verwachtingen voor de retraite zijn meer dan uitgekomen: innerlijke rust, zelfcompassie, levensplezier en gezond en heerlijk eten! Ook de gesprekken in de groep na een meditatie waren leerzaam en fijn. Ik raad de retraite anderen aan, je wordt er innerlijk een beter mens van.”

Inge Reidsma

Radioloog

mindfulnesstrainer Sietske de Haan

Sietske de Haan is de oprichter van Compassion in Business en is één van de eerste mindfulnesstrainers in Nederland. Voor haar betekent mindfulness vooral ook heartfulness: met zorgzame blik kijken naar de realiteit en onderzoeken wat er hier nu nodig is om stress en lijden te verminderen.
Mindfulness en compassie helpen je te blijven zien wat je zelf kunt doen, ongeacht wat er gebeurt en je de kracht te geven het ook te gaan dóen. Daar word je zelf beter van en de wereld ook.

Sietske:
“In de zomer van 2019 ben ik gaan werken onder de naam Compassion in Business, omdat dat beter mijn visie en missie verwoordt.

Mijn drijfveer is om aandacht en compassie in te zetten op een nuchtere praktische manier voor vooral druk bezette professionals, in de gezondheidszorg en andere organisaties. Met oog voor het hele systeem. Simpelweg omdat alles met alles samenhangt. 
Mijn klanten zijn vooral drukbezette professionals als artsen, ondernemers, wereldverbeteraars, altijd met een drijfveer om de wereld een beetje mooier te maken. Wil je meer weten? Kijk hier voor mijn volledige agenda. Of maak meteen een afspraak. Bellen kan ook: 06-50511578.

In de programma’s Gezonde Dokter werkt ze samen met de huisartsen Ans Tiessen, Margreet Teelken en Vivian van Vliet. In de retraites Walk your Talk met collega Ellie van der Est.

moe of overbelast? doe mee met een online retraite!

VEEL STRESS IN DEZE PERIODE? OP ZOEK NAAR MEER BALANS EN RUST?

Bijna iedereen merkt dat deze tijd met het coronavirus extra stress oplevert. Soms veel stress.
Misschien werk je al weer een aantal weken vanuit huis terwijl je ook thuisonderwijs moet geven en zijn er regelmatig irritaties.
Misschien kun je helemaal niet werken en vrees je voor je inkomen.

Of je had al burn-outklachten.
Misschien werk je nu heel hard in de zorg en heb je amper tijd bij te komen van wat je allemaal meemaakt.
Veel mensen zijn heel erg verdrietig en gefrustreerd omdat ze hun oudere ouders of partners niet kunnen opzoeken thuis of in het verpleeghuis. Misschien voel je je eenzaam.

Goed voor jezelf zorgen en gezond eten is in deze tijd een grote uitdaging.
Liefdevol met jezelf omgaan met alle stress en emoties ook.

Wat heb jij nu nodig om om te gaan met alles wat deze tijd van je vraagt? Hoe kun jij jezelf zo goed mogelijk voor jezelf zorgen? Weet dat je dit niet alleen hoeft te doen!

Merk je steeds vaker dat je te moe bent, dan is het belangrijk om pas op de plaats te maken en meer tijd en ruimte voor jezelf te nemen. Tijd en ruimte voor zelfzorg, rust en aandacht voor wie jij bent en wat er in jou leeft. Ook aan moeilijke emoties en stress. Zo ga je weer ervaren dat je er bent en dat je vanuit rust en helderheid kunt handelen, zodat je zelf de regie terugkrijgt en minder op de automatische piloot leeft.

Tijdens een retraite plan je bewust tijd in om aan jezelf te werken. Mindfulness is een effectief bewezen methode met meer innerlijke balans, energie en vitaliteit als resultaat. Tijdens jouw retraite krijg je alle tools in handen om blijvende positieve verandering in je leven te realiseren.

Je ontwikkelt meer veerkracht en blijft overeind tijdens moeilijke situaties en omstandigheden. Doordat je helderheid in je hoofd krijgt leer je te zien wat echt belangrijk voor je is, zodat je je leven hiernaar kunt inrichten, en zo de regie over je leven weer terugkrijgt.

data 2020: 14- 20 juni

 • vanaf 09.00 : online qigong en meditatie
 • 10.30 – 11.30 : aandachtsoefeningen en theorie over meditatie, compassie en stress.
 • 14.00- 16.30 uur: online coachingsgesprek van 30 min.
 • 17.30 – 18.00: online mindfulness
 • 20.00 – 20.30 uur: vriendelijkheidsmeditatie

Ja, ik wil de regie terug over mijn leven

DE RETRAITE IS VOOR JOU BEDOELD ALS JE:

 • Dingen echt anders wilt gaan doen in je baan, onderneming, privé-werkbalans.
 • Op een keerpunt staat in je carrière en leven.
 • Intensief aandacht / mindfulness en compassie wil ontwikkelen.
 • Voor jezelf wilt onderzoeken wat echt belangrijk is voor je.
 • Misschien te maken hebt met burn-outklachten of dit wilt voorkomen.
 • Met meer mildheid met jezelf wil leren omgaan.
 • Een aantal dagen in stilte wil zijn.

ik wil meer informatie

Na aanmelding bel ik je terug. Ik onderzoek graag vrijblijvend met je of een retraite wat voor je is.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Hierdoor wordt jouw betaling van de reissom gewaarborgd tot na afloop van je boeking. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.