(ONLINE) COACHING

(ONLINE) COACHING

  • Sta je op een keerpunt in je leven?
  • Wil je meer uit jezelf en uit het leven halen?
  • Of heb je te maken met burn-outklachten?
  • Wil je helder krijgen wat jouw belangrijkste waarden zijn in het leven?
  • Wil je eindelijk echt doen wat jij belangrijk vindt in je leven en daar ook een bestendig gedragspatroon in ontwikkelen?
  • Wil je je veerkracht en je vermogen om te genieten versterken?
  • Of bent je (ernstig) ziek geworden of geweest en wil je een passend levensritme vinden en een betekenisvol en vervullend leven leiden dat bij jou past?

Wellicht is dan een kort online mindful coachingstraject of individuele training geschikt voor je.
Ontdek hoeveel energie, voldoening en rust het geeft om het leven te leven dat het beste bij je past. Te leven met onvoorwaardelijk zelfrespect en vriendelijkheid voor jezelf.

Voorafgaand aan de begeleiding is er een vrijblijvend kennismakingsgesprek om met jou te verkennen wat je doelen zijn en of mijn begeleiding bij je past. We gaan pas aan de slag als het tussen ons klikt.

Meestal spreken we na het kennismakingsgesprek een traject af van 5 0f 7 sessies van een uur, eventueel soms in halve uren te verdelen of een intensiever mindfulnesstraject van 8 sessies van 1,5 uur. We kijken wat jou het beste past en waarmee jij het beste de stappen kunt zetten die je wilt maken.

HOE WERKEN WE TIJDENS DE COACHING?

Een belangrijke basis van de coaching is mindfulness en zelfcompassie. Dat betekent  dat je tussen de coachingssessies tijd uit trekt om dagelijks te oefenen. Hiervoor krijg je door mij ingesproken oefeningen die je kunt afspelen op je telefoon of computer. Soms krijg je schrijfopdrachten.

Ook in de sessies zelf is mindfulness en de ‘aandachtige dialoog’ de basis voor hoe we aan de slag gaan.

Door ook tussen de sessies dagelijks tijd uit te trekken om te oefenen, ontwikkel jij jezelf stap voor stap in de richting van een leven waarin jij je thuis voelt.

De de sessies zijn via Skype of Zoom.

Voor mezelf en mijn klanten was het verrassend hoe goed dit werkt, zelfs zo dat het regelmatig een hogere mate van focus oplevert, dan wanneer mensen langskomen. Ontdek het tijdens het kennismakingsgesprek.

Mochten we in dezelfde omgeving zijn in Nederland of Spanje, dan ben je tussendoor welkom om langs te komen.

Wat zeggen mensen

V., arts:
“Alle sessies die ik bij Sietske heb gehad, verliepen via Skype of Face-Time. Het voordeel is dat je in je vertrouwde omgeving een persoonlijk gesprek voert. Verder vond ik zowel de non-verbale als de verbale communicatie prettig verlopen via dit medium. Sietske heb ik ervaren als een doortastende en vooruitstrevende coach.”

Sandra de Jong, communicatiemedewerker:

“Bijna zes jaar geleden had ik mijn eerste gesprek met Sietske. Een kennismakingsgesprek om uit te zoeken of een training MBSR iets voor me zou zijn. Drie trainingen en meerdere meditatiedagen volgden sindsdien.
Met haar kennis, vaardigheden en ervaring, helpt Sietske me om in contact te komen met mijn eigen wijsheid. Met rust, liefdevolle humor en integriteit stelt ze vragen en begeleidt me bij het mediteren. Bij het aanwezig zijn in elk moment.
Sinds Sietske veel in het buitenland is, doe ik af en toe een sessie via Skype. Mooi dat een paar 1000 km op die manier geen barrière meer zijn!“
(Ander half jaar nadat ze dit schreef, is Sandra intussen twee keer naar Spanje gekomen voor vervolgcoaching in combinatie met vakantie met haar gezin.)

Waarom Compassion in Business?

Niet zweverig, maar praktisch

Meer dan 15 jaar ervaring, vanaf 1994 bezig met mindfulness

Eén van de eerste mindfulnesstrainers in Nederland

Trainde meer dan 2000 mensen

Gespecialiseerd in trainen van artsen

Samenwerking met artsen en organisatieadviseur

Menu