Op een keerpunt?
Gun jezelf een individuele retraite in Twente

Sta je op een keerpunt en wil je een bewuste keuze maken over iets belangrijks in je leven en heb je hier tijd en rust voor nodig?

Heb je een pittige tijd achter de rug wil je je batterij weer opladen?

Of wil je een paar dagen tot een week veel mediteren?

Zoek je hierbij een ervaren coach en meditatiebegeleider om je te ondersteunen?

Welkom!

Voor deze individuele retraite op een prachtige plek in de natuur, maken we vooraf samen een programma dat bij jou past, zodat er na de retraite ook echt dingen veranderen die voor jou belangrijk zijn.

Het programma bestaat uit dagelijks coachingsessies en een meditatieprogramma. Begeleiding bij trauma is ook mogelijk. Ik werk daarvoor met Somatic Experiencing.

Coaching en retraite in Twente

 

Je verblijft in een eigen huisje in het bos of in een B&B.

We maken vooraf een programma op maat, zodat jij het optimale uit jouw retraite kunt halen, meestal is er gelegenheid tot dagelijks 1 of 2 coachingsgesprekken. En uiteraard alle tijd om niets te doen, te wandelen, schrijven…

 Veel deelnemers komen één of twee keer per jaar terug voor deze effectieve vaak life-changing retraites.

 Ontdek de kracht van stilte, ervaar hoeveel energie en rust in je hoofd dit programma je gaat geven.

 Regelmatig vergoeding via werkgever.

Wat zeggen deelnemers?

“In feite heb ik nog nooit aan een cursus meegedaan, waaruit ik zoveel motivatie, passie, kracht en liefde voor mezelf heb mogen putten. Sietske, jouw liefdevolle aandacht, jouw competentie, jouw passie, jouw respect en humor,…je hebt ons enorm veel laten leren en meegegeven.”

Sabine Otten
Hoogleraar RUG

“Sietske begeleidt vanuit grote kennis, ervaring, betrokkenheid en bovenal: liefde.”

Ton van Huffelen
Acupuncturist en qigongleraar

“Sietske, je kunt erg goed luisteren en inleven. Ik heb erg veel aan de coachingsgesprekken gehad. Mijn verwachtingen voor de retraite zijn meer dan uitgekomen: innerlijke rust, zelfcompassie, levensplezier en gezond en heerlijk eten! Ook de gesprekken in de groep na een meditatie waren leerzaam en fijn. Ik raad de retraite anderen aan, je wordt er innerlijk een beter mens van.”

Inge Reidsma
Radioloog

mindfulnesstrainer Sietske de Haan

Sietske de Haan is de oprichter van Compassion in Business en Gezonde Dokter en is één van de eerste mindfulnesstrainers in Nederland. Voor haar betekent mindfulness vooral ook heartfulness: met zorgzame blik kijken naar de realiteit en onderzoeken wat er hier nu nodig is om stress en lijden te verminderen.
Mindfulness en compassie helpen je te blijven zien wat je zelf kunt doen, ongeacht wat er gebeurt en je de kracht te geven het ook te gaan dóen. Waar kan in contact met anderen. Daar word je zelf beter van en de wereld ook. Waar nodig zet ze Somatic Experiencing in als er aandacht nodig is voor niet verwerkte stress.

Wil je meer weten? Maak meteen een afspraak. Bellen kan ook: 06-50511578.

Sietske geeft vanaf 2014 retraites in binnen- en buitenland.