Op een keerpunt?
Ontdek de kracht van een individuele retraite

In Twente

Je draait al te lang in kringetjes rond. Je weet dat je die molen even moet stilzetten, en dat je tijd moet nemen om weer tot jezelf te komen. Tegelijkertijd wil je niet alleen maar in je eigen hoofd zitten, je wilt ook hulp om tot de kern te komen, en helderheid om knopen door te hakken over nieuwe stappen in je leven. In mijn individuele retraite- en coachingsweek in de natuur krijg je alles wat je daarvoor nodig hebt.


VEEL STRESS IN DEZE PERIODE? OP ZOEK NAAR MEER BALANS EN RUST?

Past een groepsretraite jou nu even niet, maar wil je er wel een paar dagen of een week helemaal uit? Wil je alle aandacht voor jou?

Bijna iedereen merkt dat deze tijd extra stress oplevert. Soms veel stress.
Misschien vind je de onvoorspelbaarheid van deze tijd pittig.
Of je had al burn-outklachten en is het extra zoeken naar balans.

Goed voor jezelf zorgen is in deze tijd een grote uitdaging en het blijkt uit allerlei onderzoek, juist nu zo belangrijk.
Liefdevol met jezelf omgaan met alle stress en emoties ook.

Wat heb jij nu nodig om om te gaan met alles wat deze tijd van je vraagt? Hoe kun jij jezelf zo goed mogelijk voor jezelf zorgen? Weet dat je dit niet alleen hoeft te doen!

Merk je steeds vaker dat je te moe bent, of dat je veel piekert?

Dan is het belangrijk om pas op de plaats te maken en meer tijd en ruimte voor jezelf te nemen.

Ruimte voor rust, voor wat wandelen en in de natuur zijn én aandacht voor wie jij bent, voor wat er in jou leeft. Ook aan moeilijke emoties en stress.

Zo ga je weer ervaren dat je er bent, dat gaat herkennen wat je nodig hebt en ernaar kunt handelen. Je leeft daardoor minder op de automatische piloot.
Veel deelnemers merken dat tijdens een retraite dat gezondheidsklachten afnemen en ze weer meer energie en levenslust krijgen.

Tijdens een retraite plan je bewust tijd in om er voor jezelf te zijn.

In deze individuele retraite maken we samen een programma dat bij jou past.

Zo krijg je tools in handen voor blijvende positieve veranderingen in je leven.

Je ontwikkelt meer veerkracht en blijft overeind tijdens moeilijke situaties en omstandigheden.

Doordat je helderheid in je hoofd krijgt, leer je te zien wat echt belangrijk voor je is, zodat je je leven hiernaar kunt inrichten, en zo de regie over je leven weer terugkrijgt.

Coaching en retraite in Twente

 

Je verblijft in een eigen huisje in het bos of in een B&B.

We maken vooraf een programma op maat, zodat jij het optimale uit jouw retraite kunt halen, meestal is er gelegenheid tot dagelijks 1 of 2 coachingsgesprekken. En uiteraard alle tijd om niets te doen, te wandelen, schrijven…

 Veel deelnemers komen één of twee keer per jaar terug voor deze effectieve vaak life-changing retraites.

 Ontdek de kracht van stilte, ervaar hoeveel energie en rust in je hoofd dit programma je gaat geven.

 Regelmatig vergoeding via werkgever.

Wat zeggen deelnemers?

“In feite heb ik nog nooit aan een cursus meegedaan, waaruit ik zoveel motivatie, passie, kracht en liefde voor mezelf heb mogen putten. Sietske, jouw liefdevolle aandacht, jouw competentie, jouw passie, jouw respect en humor,…je hebt ons enorm veel laten leren en meegegeven.”

Sabine Otten
Hoogleraar RUG

“Sietske begeleidt vanuit grote kennis, ervaring, betrokkenheid en bovenal: liefde.”

Ton van Huffelen
Acupuncturist en qigongleraar

“Sietske, je kunt erg goed luisteren en inleven. Ik heb erg veel aan de coachingsgesprekken gehad. Mijn verwachtingen voor de retraite zijn meer dan uitgekomen: innerlijke rust, zelfcompassie, levensplezier en gezond en heerlijk eten! Ook de gesprekken in de groep na een meditatie waren leerzaam en fijn. Ik raad de retraite anderen aan, je wordt er innerlijk een beter mens van.”

Inge Reidsma
Radioloog

mindfulnesstrainer Sietske de Haan

Sietske de Haan is de oprichter van Compassion in Business en Gezonde Dokter en is één van de eerste mindfulnesstrainers in Nederland. Voor haar betekent mindfulness vooral ook heartfulness: met zorgzame blik kijken naar de realiteit en onderzoeken wat er hier nu nodig is om stress en lijden te verminderen.
Mindfulness en compassie helpen je te blijven zien wat je zelf kunt doen, ongeacht wat er gebeurt en je de kracht te geven het ook te gaan dóen. Daar word je zelf beter van en de wereld ook.

Sietske:
“In de zomer van 2019 ben ik gaan werken onder de naam Compassion in Business, omdat dat beter mijn visie en missie verwoordt.

Mijn drijfveer is om aandacht en compassie in te zetten op een nuchtere praktische manier voor vooral druk bezette professionals, in de gezondheidszorg en andere organisaties. Met oog voor het hele systeem. Simpelweg omdat alles met alles samenhangt. 
Mijn klanten zijn vooral drukbezette professionals als artsen, ondernemers, wereldverbeteraars, altijd met een drijfveer om de wereld een beetje mooier te maken. Wil je meer weten? Kijk hier voor mijn volledige agenda. Of maak meteen een afspraak. Bellen kan ook: 06-50511578.

Sietske geeft vanaf 2014 retraites in binnen- en buitenland.

P. 42 jaar

Manager

‘”De retraite bestond uit een zorgvuldig opgebouwd en mooi uitgebalanceerd programma. Echt super. Bijzonder hoe goed je mensen aanvoelt, niet oordeelt en snel tot de kern komt.”

Marianne

Arts

“Voor mij was deze week meditatie met coaching een cadeau aan mijzelf. Het bleek een turning point. Ik had al ervaring opgedaan met mindfulness en Zen. Maar deze week kreeg ik mijn stem in figuurlijke zin weer terug en kon ik eindelijk verwoorden wat er in mij rond zong. Voor ieder die twijfelt zou ik willen zeggen: gun jezelf zo’n week!”

waarom deze retraite?

 

 Vanaf 2014 volgden honderden mensen een retraiteprogramma, velen komen jaarlijks terug.

Mindfulness en compassie leidt tot wetenschappelijk bewezen resultaat als minder stress, meer energie en een positievere mindset.

 Je gaat diepe ontspanning en rust ervaren, leert helderheid te creëren, waardoor je gaat inzien wat echt belangrijk voor je is en de regie over je leven kunt terug nemen, zodat je je weer vrijer, meer gefocust en gelukkiger gaat voelen.

 Inclusief schrijfprogramma en coaching zodat je snel grote stappen kunt zetten en ontdekt dat de stap van denken, plannen naar DOEN wat je belangrijk vindt, echt mogelijk is.

 Gedeeltelijk in stilte en offline, zodat jij je eigen wijsheid en je eigen stem weer kunt horen en inzetten.

 Regelmatig vergoeding via werkgever.

Je kunt je vrijblijvend opgeven voor een gesprek en zit nergens gelijk aan vast.

Moe of overbelast? Kom tot rust in Twente.

Ja, ik wil de regie terug over mijn leven

DE RETRAITE IS VOOR JOU BEDOELD ALS JE:

  • Op dit moment liever een individuele retraite volgt, dit kan ook met alleen coaching.
  • Beter naar je eigen wijsheid wilt luisteren en vandaaruit leven
  • Dingen echt anders wilt gaan doen in je baan, onderneming, privé-werkbalans
  • Op een keerpunt staat in je carrière en leven
  • Eventueel intensief aandacht / mindfulness en compassie wil ontwikkelen
  • Voor jezelf wilt onderzoeken wat echt belangrijk is voor je
  • Misschien te maken hebt met burn-outklachten of dit wilt voorkomen
  • Met meer mildheid met jezelf wil leren omgaan
  • Een aantal dagen grotendeels in stilte wil zijn

ik wil meer informatie

Na aanmelding bel ik je terug. Ik onderzoek graag vrijblijvend met je of deze retraite wat voor je is.

17 jaar ervaring

Niet zweverig, maar praktisch

Trainde meer dan 2000 mensen

Ook speciale trainingen voor artsen en leiders

Werkt samen met artsen