Samen mediteren online

Samen mediteren via Zoom

 

Doe je mee aan de online meditatieavonden?
Sinds we vooral thuis moeten blijven in verband met de uitbraak van het Coronavirus, bleken veel mensen behoefte te hebben om samen te komen en samen te mediteren en te delen. Fysiek zoals anders kan niet. Maar ik heb gemerkt dat samen mediteren via Zoom ook goed werkt. De eerste avond was 19 maart en tot eind mei is er wekelijks een gratis meditatieavond.

2 juni nog een laatste keer en dan ga ik nog eens een speciale avond geven over mindful communicatie. Je hoort deze avond meer waar mindfulness en geweldloze communicatie elkaar aanvullen en verdiepen. Er is gelegenheid tot vragen stellen.

Tijdens de meditatieavonden gaan we vooral compassiemeditatie en mettameditatie beoefenen en je kunt gewoon meedoen!
We starten om 20.00 uur. We zijn intussen met een hele fijne groep deelnemers en de avonden worden als ondersteunend en inspirerend ervaren.

Na afloop van de meditatie is er gelegenheid tot vragen stellen.

Je kunt je per keer opgeven.

De meditatieavond is gratis, maar ik merkte dat mensen toch graag iets wilden geven.
Een donatie is dan welkom.
25 % van de donaties gaat naar de stichting Free a girl. Na afloop van de avond krijg je een link voor de donaties, of je kunt je bijdrage direct overmaken naar NL49 TRIO 0338473866 t. n. v. Compassion in business.

Na aanmelding voor de avond, krijg je een bevestiging met een link, waar je een paar minuten van tevoren op kunt klikken en dan hebben we elkaar in beeld. Krijg je geen bevestiging? Stuur me dan even een bericht, dan voeg ik je handmatig toe.

Heb je speciale vragen of wil je een bepaald onderwerp aan bod laten komen, stuur me dan een bericht.

Pas goed op jezelf! Ik denk aan jullie!

Warme groet,

Sietske

Compassion for Business staat geregistreerd als opleiding bij het CRKBO. Dit is een keurmerk om deskundigheid, kwaliteit en privacy te waarborgen. Hierdoor ben ik voor een deel van de trainingen en retraites vrijgesteld van btw.

Sietske staat geregistreerd als categorie 1 trainer bij de VMBN, de Vereniging voor Mindfulness Based trainers Nederland en Vlaanderen. De mindfulnesstrainingen en soms ook de retraites worden gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars. Vraag het na!

Menu