Samen mediteren online

Samen mediteren via Zoom

 

Doe je mee aan de gratis online meditatieavonden?
Sinds we voorlopig thuis moeten blijven in verband met de uitbraak van het Coronavirus, bleken veel mensen behoefte te hebben om samen te komen en samen te mediteren en te delen. Fysiek zoals anders kan niet. Maar ik heb gemerkt dat samen mediteren via Zoom ook goed werkt. De eerste avond was 19 maart en tot in elk geval 30 april is er wekelijks een gratis meditatieavond.

We gaan vooral compassiemeditatie en mettameditatie beoefenen en je kunt gewoon meedoen!
We starten elke donderdag om 19.30.

Na afloop is er gelegenheid tot vragen stellen.

Je kunt je per keer opgeven en er zijn geen kosten aan verbonden.

Na aanmelding, krijg je daarna een bevestiging met een link, waar je een paar minuten van tevoren op kunt klikken en dan hebben we elkaar in beeld. Zorg Krijg je geen bevestiging? Stuur me dan even een bericht, dan voeg ik je handmatig toe.

Pas goed op jezelf! Ik denk aan jullie!

Warme groet,

Sietske

Compassion in Business

Een kort compassievol moment kan alle volgende momenten veranderen.

Een seconde pauzeren en echt aanwezig zijn kan een reddende seconde zijn.
Een seconde waarin je in plaats van automatisch te reageren en misschien een onhandige keuze te maken, ruimte ontdekt voor een gezonde en passende keuze, met totaal andere uitkomsten voor je leven.

Of zoals Viktor Frankl zo helder zei: “Tussen stimulus en respons ligt een ruimte. In die ruimte ligt onze vrijheid en onze kracht om onze respons te kiezen. In onze respons liggen onze groei en heling besloten.’

Train je hart en geest en je maakt verschil voor jezelf en de wereld om je heen.

Daar gaat Compassion in Business over.

Ik leer het jou en je eventuele organisatie graag.

DOWNLOAD GRATIS E-BOOK GEZOND SUCCESVOL

Zorg goed voor wat écht belangrijk is in je leven. Ontdek met dit gratis e-book met welke 7 aandachtsgebieden je aan de slag kunt gaan

Compassion for Business staat geregistreerd als opleiding bij het CRKBO. Dit is een keurmerk om deskundigheid, kwaliteit en privacy te waarborgen. Hierdoor ben ik voor een deel van de trainingen en retraites vrijgesteld van btw.

Sietske staat geregistreerd als categorie 1 trainer bij de VMBN, de Vereniging voor Mindfulness Based trainers Nederland en Vlaanderen. De mindfulnesstrainingen en soms ook de retraites worden gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars. Vraag het na!

Menu