Gezond Ziek Zijn, kan dat? Over veerkracht en liefde.

Afgelopen zomer werd ik geïnterviewd door het blad Uitzicht dat speciaal gericht is op mensen met kanker die zich willen laten informeren over natuurlijke manieren om hun gezondheid te ondersteunen.

Zelf ben ik bekend met een chronische ziekte. Na jaren weinig kunnen doen tot mijn dertigste, heb ik uiteindelijk wegen gevonden naar grotendeels herstel, waarin vooral de kracht van aandacht, veerkracht en compassie van groot belang waren. Sinds 2005 werk ik met veel liefde en passie en train artsen en mensen met en zonder gezondheidsklachten in gezond leven met,…

Het is een zeer persoonlijk interview geworden en dan moet ik wel even drempels over. Toch heb uiteindelijk veel gedeeld, omdat het vertelt over wat ik anderen werkelijk gun en weet wat mogelijk is in het leven met ziekte en pijn of in het werken met anderen die lijden.

Wil je reageren? Stuur me dan gerust een bericht.

Hier lees je het interview.

Wil je thuis aan de slag met Gezonder en liefdevoller leven met ziekte of pijn?

Kijk dan eens het onlineprogramma Gezond Ziek Zijn. Een vijf weken durend programma waar je de video’s en oefeningen net zo vaak terug kunt kijken en luisteren als je wilt. Er zijn al veel mensen voor wie het toepassen van de oefeningen ze enorm geholpen heeft liefdevoller met zich zelf om te gaan.

Eind januari heb ik besloten de prijs van de training flink naar beneden te doen, omdat ik graag wil dat de training voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is. Van 197,– eerder betaal je de komende maanden slechts € 47,–.

Wil je me live ontmoeten en laten inspireren? Maak dan een afspraak met me, een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik inspireer je graag.

Ben je arts? Kijk dan naar de bijscholingen en retraite die ik verzorg in samenwerking met 3 huisartsen in ons project Gezonde Dokter.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Sietske

Foto: Gijs Versteeg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan